Pentusuunnitelmia 2020

Pennut kasvavat perheemme keskellä tottuen elämisen ääniin, lapsiin ja muihin koiriin. Pennut madotetaan useaan kertaan, käytetään pentutarkastuksessa, sirutetaan ja rekisteröidään Suomen kennelliittoon.

Kira, Eisenfest Lapin Kullan Kimallus astutetaan seuraavasta juoksusta heinä-elokuussa. Aikomus on tehdä kaksoisastutus. Lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät terveeksi tutkittu. Kira on kiltti lappalaistyttö. Viihtyy niin sisällä kuin ulkona. Kira on haukkuherkkä, kaikesta pitää ilmoittaa kotiväelle ja useaan kertaan. Kiralla on kova paimennusvietti, on harkinnassa että käydään kokeilemassa lampaiden paimennusta jossakin vaiheessa. Kira on terve tyttö ja aivan mahtavan luonteen omaava neito.

Otto, Täplätassu Otto on Kiran ensimmäinen sulhaskandidaatti. Otto on Prcd-Pra terve, Pompen terve ja Dm terve. Otolla on C/C lonkat, Kyynärät 0/0 ja suku tervettä. Silmät on tutkittu terveeksi.

Toinen isäehdokas on meidän oma uroksemme Ropi, Täplätassu lapin kemppi. Terveystiedot: Lonkat B/B, kyynärät 0/0 silmät terveet. Pra-prcd terve, pompen terve, DM terve.

Toinen pentue suunnitelma tälle vuodelle

Meikäläisen Haisuli, Hali synt. 13.6.2018

Terveystiedot: Lonkat C/C, lausunnon lisämaininta, hieman matalat lonkkamaljat ja lonkissa vielä löysyyttä joka vähenee iän myötä. 

Kyynärät  0/0, silmät terveet. Pra-prcd kantaja, pompen terve, DM-terve.          


Jehnajan Dilledong, Niilo synt. 31.12.2017

Terveystiedot: Lonkat A/A

Kyynärät 0/0, silmät terveet. Pra-prcd terve, pompen terve, DM terve